Mit gondoltok erről az oldalról:www.killerjo. Net? : D
IE 8ban megy.:D
Jujj, de istenem:S
Én majdnem elsírtam magam.:D:D
Érzékeny típus vagyo...
Arcoomat hálistennek nem látta senki, mikor megláttam.:D:D:D::D
basszus én nem merem megnézni pedig tudom mi lesz, de .. egyszerűen már alapból beszarok az ilyenektől :D xd Mikor először láttam az nagy volt:
A gép előtt ültem semmi nem történmt gondoltam kimegyek egy pohár vízért, még utoljára vissza néztem mikor hirtelen bejött a skikítós cucc baromira megijedtem hátra estem, át az ágy karfáján vagy mi és be az ágyba, ezek után legalább 5 percig ott feküdtem és próbáltam nyugtatni magam -.-xD nagyon lool volt:D
énis utálom ezekt..pedig valamelyik nap megint belenéztem a szemébe ennek a dögnek xD
valami blogot olvastam és van ilyen képrejtvény minden héten hogy hibát kell keresni a képen
jött a következő rész nézem a képet egy sötét folyosó volt..nézem nézem egyszercsak váááááááááá...xD
Van még egy ilyen oldal,valami jessica alba naked a címe.
Ha megnyitod van egy jó csaj először csak a fejét látod majd a nyakát és szép lassan halad lefele és amikor a melléhez ér akkor hirtelen beugrik egy ilyen fej:D De nem ez a killerjo-s hanem egy másik amire gondoltál az amelyik mozog is és véres(nem fekete-fehér). XD Hát aki perverz az nagyon megszívja:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!