Ncore hiba, segitség?
Figyelt kérdés
Az lenne a gondom,hogy tegnap szedtem le 3 filmet Ncore-ról,de abból 2 nincs ott a Seed kötelezett torrentek között. 11 seed kötelezz torrentem van. ez mitől van? Hiba,vagy ezért bann járhat.2013. márc. 31. 09:48
1/2 P.O.C. válasza:
A nCore -nak van saját Helpsesk -je is. Ott pontosabb és hivatalosan tudnak rá válaszolni 1 napon belül. Egyetlen torrent miatt amúgy tuti nem bannolnak sehonnan sem. De ha mégis lesz valami bünti, legalább tudod bizonyítani, hogy te jelezted a HelpDesk -nek.
2/2 A kérdező kommentje:
Leszedtem azt a 2 filmet, de megnézem az Összes Torrent menübe és azt irja hogy 0 B töltöttem le. Pedig a gépen megtudom nézni a filmet..hiba, vagy mi?
2013. márc. 31. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!