Petihanemelégcső kérdése:
Üdv. Mostanában a Minecraft játékkal játszom és 1 problémám van?
Figyelt kérdés
Amikor generálom a világot előszőr beállítottam teljesen laposra, mert csak kreatívozni akartam. Most kedvem jött a kalandra is, de ahoz fák is kellettek volna, szóval úgy gondoltam felhagyok a teljesen lapossal és alapértelmezettre állítom. De piszkosul szaggat. Valaki segítene nekem?!
Gépigény:
Pentium (R) 4 CPU 3.00GHz 3.00GHz, 1,96 GM RAM és
Intel(R) G41 Express Chipset videókártya. Mi a baja?
2013. márc. 30. 22:27
1/5 anonim válasza:
gondolom "OUT OF MEMORY"?. kevés a ramod, a minecraft min 8Gb rammal fut lagg nélkül, álítsd vissza "normáslra vagy rövidre" a grafikát videóbeállításoknál vagy ne teljes képernyőn játszál úgy tovább fogja bírni, nekem a 4Gb ramot is eszi 98% -on
2/5 anonim válasza:
nekem 2 GB a ramom és maxon fut úgyhogy ez nemigaz hogy a Ram a baj,de nem tom mi lehet :D
4/5 A kérdező kommentje:
Nem ír ki ram problémát elindul rendesen, és be se szarik, csak egy idő után már laggol és erdős részen egyáltalán nem tudok játszani :( Köszi a válaszokat.
2013. márc. 31. 22:34
5/5 anonim válasza:
8GB?? 2GB simán elég! A videókártyáddal van a baj! Nem elég erős a Minecraft-nak! Hiába jó a procid, ha a RAM és vidikártya kevés akkor, a játék is szaggatni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!