Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért marad le a kép a hangtól...

Miért marad le a kép a hangtól ha online nézek videót?

Figyelt kérdés
Ha megállítom, akkor utoléri hangot, de folyamatosan le van maradva és nagyon zavar.

2013. márc. 30. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Netprobléma.
2013. márc. 30. 19:22
 2/5 A kérdező kommentje:

de eddig tökéletesen működött. ma délután kezdte ezt el, és ha netprobléma lenne, akkor csak simán lésőre töltődne be.

de feltölti hamar, s ahogy játssza le, a kép le van maradva.

2013. márc. 30. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha máshol nem jelentkezik, akkor előfordulhat, hogy maga a film, vagy videó hibás és az alap anyagban is csúszik. Lehet az is, hogy a szerver okozza.
2013. márc. 30. 19:41
 4/5 A kérdező kommentje:

minden videónál, és minden videómegosztónál ezt csinálja kivéve a youtube-nál.

Mit jelent az, hogy a szerver okozza?

2013. márc. 30. 19:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Amikor feltöltenek egy videót, akkor az alap videót átalakítja általában FLV formátumra. Ahogy egy videó szerkesztő is el tud cseszni egy videót, úgy az ilyen oldal is. Ezt csak onnan tudom, hogy régen csináltam ilyen oldalt és volt ilyen probléma. Okozhatja a túlterheléses támadás is, ami ellen sok szerver több kevesebb sikerrel küzd. A T-Home-nál előfordult, hogy szinte nullára esett vissza az internet sávszélesség. Én nem tapasztaltam semmit, de sok ismerősöm panaszkodott.

[link]

2013. márc. 31. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!