Izolált böngészés létezik?
Egy olyan böngészőt szeretnék, amely minden megnyitott fület úgy kezel, mintha önálló böngésző lenne. Ez alatt azt értem, hogy pl. a sütiket nem osztják meg egymás közt, hanem minden fülnek saját süti "raktára" van, és ha bezárok egy fület, akkor ezeket a sütiket kitörli. Így a weboldalak, ha csak a süti alapján próbálnak beazonosítani, IP alapján nem, és megnyitom őket 10 külön fülben, akkor azt hiszi, hogy 10 külön felhasználó vagyok.
Próbáltam google-el, és hasonló dolgokat találtam, de pontosan ezt nem, és nem nagyon tudom, hogyan kéne rákeresnem.
Valami ilyenre gondoltam, de ez a papír fejlesztőknek szól, nekem meg se tudásom, se időm nincs, hogy magam írjam meg a böngészőt.
"ha csak a süti alapján próbálnak beazonosítani, IP alapján nem"
Ha nem is kommunikálnak veled, nem is küldenek neked adatot, akkor esetleg, de a úgy meg nem is látod az oldalt.
"megnyitom őket 10 külön fülben, akkor azt hiszi, hogy 10 külön felhasználó vagyok"
Mindig csak a "huncutkodáson" jár az eszed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!