Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook: ˝Please verify your...

Facebook: ˝Please verify your identity"!?

Figyelt kérdés
Oké, tudom, hogy mit jelent. Csináltam egy kamuprofilt, de nem én vagyok az egyetlen, akinek ilyenje van. Mégis mindig csak engem tiltanak le. És rohadtul unom. 1hét alatt 2profilt töröltek. Tegnap csináltam egy újat, ma törölték. Ha újat csinálok a többiek már hülyének néznek. De nem lehet ezt valahogy kiküszöbölni? A névvel akkora nagy baj nem lehet, nem én vagyok az egyetlen, aki ilyet használ. Talán az, hogy egy nap egy gépről több facebookon is vagyok? De akkor a testvéremét is le kéne tiltani. Szóval nem értem. A mostani profilomhoz megadtam a telefonszámomat, gondolva arra, hogy talán úgy tudom magam igazolni, de nem. Mert én ugyan el nem küldöm nekik a személyigazolványomat (igaz, semmit sem érnék vele, nem ugyanaz a nevem.) A feladatokat pedig rohadt nehéz megoldani, már alapból is. Valami help?

#Facebook #verify your identity
2013. márc. 29. 23:17
 1/2 anonim ***** válasza:
örülj, hogy csak ekkora a probléma...majd akkor sírj, ha a következő próbálkozásnál nem csak a kamut, hanem a sajátodat is felfüggesztik...nem értem, mire jó ez...ja, de tudom...mert másnak is van...hány éves vagy?
2013. márc. 30. 01:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem érdekel, ha felfüggesztik a sajátomat. :"D 6éve meg van, de hasznát sem veszem. Ismerősökkel beszélgetek rajta, de velük tudok máshol is. A "kamuprofil" fontosabb. Amúgy mit számít, hogy hány éves vagyok?
2013. márc. 31. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!