Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Billentyűzet tísztitás? De...

Billentyűzet tísztitás? De hogyan?

Figyelt kérdés
Ha úgy döntök hogy ki tisztitom a billentyűzetet és lecsavarozom a hátulját!Lehet belőle valami baj!? Mármint újra kell telepíteni emiatt a billentyűzetet? És nem fog semmi elmozdulni a helyéről?
2009. szept. 19. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen típusú billentyűzeted van?A régieknek ki lehetett késsel szedni a billentyűit.Így ki lehet szedni belőle a piszkot.
2009. szept. 19. 14:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne szedd le a hátulját! Én egyszer leszedtem, de alig bírtam visszarakni, mert elmozdultak benne azok a kis gumigombocskák. Fényképezd le (vagy majd pakold a billentyűket sorba), aztán pattintsd ki őket egyessével. Ha ez meg van, akkor ki tudod takarítani és egyessével visszarakni a gombokat. Ha ki akarod húzni a billentyűzetet a gépből, akkor kapcsold ki, vagy rakd készenlétbe és akkor nem kell telepíteni (legalábbis az enyémet nem kellett (sima hagyományos a csatlakozója)).
2009. szept. 19. 14:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Genius KL 0210
2009. szept. 19. 14:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha elég ügyes vagy akkor szét tudod szedni és össze is tudod utána rakni. Én a gombokat nem szooktam leszedni csak leveszem a hátulját, a kis panelt ki kell csavarozni fóliát ki kell venni kis műanyag harangokat kiszedni utána langyos mosogatószeres vízben egy közepes ecsettel végig lehet moszni, után akiszárítom vissza rakom a műanyag harangokat, a fóliát a panelt és végül a hátulját. Kb. 20 perc alatt megvan.

A gombok egyenkénti kifeszegetése nem jó megoldás mert eltörik a rögzítőfül és utána dobhatod el az egész billentyűzetet!

2009. szept. 19. 17:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Laptop billentyűzete alá került piszkot (morzsa, hajszál, stb.) hogyan lehet kiszedni, kitisztítani?
2009. dec. 27. 19:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is full ugyanilyen a billentyűzetem :DD
2014. aug. 14. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!