Vírus? Feltörték? új funkció? Sajnos én nem értek hozzá. Help!
szóval..
facebook-on megjelöltek egy posztnál, ami állítólag vírus volt. rá akartam menni az 'eltávolításra', de hirtelen ledobott a face. aztán már gépről be se tudtam jelentkezni, csak telefonról. és az én facem is kezdett kitenni olyan megjelölős posztokat. másnap már betudtam jelentkezni gépről, viszont valami olyasmit adott ki, hogy korlátozva van a profilom. egy darabig tudtam gépről lenni, aztán ugyanúgy ledobott. és már csak telefonról bírtam bejelentkezni. ma is eljátszotta ezt. most betudok lépni, csak folyton ledob.
vírus volt az a megjelölős bejegyzés, és az miatt van? vagy ez valami új facebook funkció, hogy korlátozva lesz? ha vírus, akkor mit tegyek? valaki azt mondja, hogy csak a google chrome-ot kell újratelepíteni, valaki azt, hogy az egész gépet.
valaki segítsen.:s az is felmerült bennem, hogy valaki feltörte a profilomat, és azért dob le mindig. szóval ?:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!