Hogy működik a Wi-fi?
Tudom,hogy hülyén hangzik a kérdés, de most szeretnék vásárolni tabletet amin csak Wi-fi-vel lehet fogni a netet.
Nekem most ilyen csatlakozós ADSL net van a géphez.
Azt szeretném megtudni,hogy a router használatáért fizetni kell-e?
Ez is úgy működik,hogy "be kell köttetni" hogy lehessen vele fogni a jelet?
Igen. A router áramot használ, amiért fizetni kell. 10 W körüli fogyasztás az átlagos, bár az újak, már 5 W-al is beérik.
Javaslom keríts valakit, aki látott már routert és vetesd meg és állíttasd be vele! 10 ezer forintból ki kell jönnie a kettőnek.
(a napfény városában akár engem is megkereshetsz)
Router:
Ennek a WAN portjába megy a modemből a kábel, egy másik kanóccal pedig a LAN -portból össze kötöd a PC -del.
PC-den a böngésződbe beírod: 192.168.1.1
Kérni fog egy felhasználónevet, és jelszót, ami admin/admin.
Utána Beállítod a netkapcsolatod....
És bekapcsolod a WiFi -t.
köszönöm mindenkinek!! :)
Kedves Vazeratti, sajnos vidéken élek, ezért nem tudok élni a segítségeddel, de köszi a felajánlást! :)
egyáltalán nem hangzik hülyén, valahol el kell kezdeni...pár éve még fin@juk sem volt mi az a wifi...
bemész egy szakboltba, és előadod a problémád...megveszed, hazaviszed, és a gyári utasítás szerint applikálod...
kicsit piszmogsz, aztán örülsz...ha itt rákresel, meglátod hány ezer kérdést tettek fel ez ügyben... a válaszokból akár kisdoktorit is lehetne írni.
fel a fejjel! járj szerencsével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!