Facebook-on ha egy ismerősömet letiltottam, akkor ha egy közös ismerősünk like-olja az egyik képen, azt ő láthatja?
Figyelt kérdés
Facebook like2013. márc. 28. 14:55
1/4 A kérdező kommentje:
Elírtam kicsit, szóval ha az én egyik képeM liko-olja egy közös ismerősünk...
2013. márc. 28. 14:56
2/4 anonim válasza:
Látni fogja de azt hogy de nem fog tudni meg nézni az adatlapodat úgy lesz meg neki mint ha törölt felhasznál lennél
3/4 anonim válasza:
Nem fogja elírtam bocsánat nem fogja látni csak a lájkot bocsánat csak közbe beszélgettem azt pont olyanokat beszéltük mint a kérdésed :D a barátommal
4/4 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem fogja látni a képet, amit a közös ismerős lájkolt, csak azt, hogy lájlolt valamit...??? Ez kicsit fura, olyat még nem láttam, hogy megjelenik egy like, de nem tudni, hogy kit-mit lájkoltak... Vagy csak én értetlenkedek??
2013. márc. 29. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!