Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ennyit számít a böngésző?

Ennyit számít a böngésző?

Figyelt kérdés
Poénból letöltöttem a chromot és most olyan a net, mint a szélvész.

2013. márc. 27. 19:12
 1/7 anonim ***** válasza:
gép számít milyen.Nekem chrome szépen betud lassulni.
2013. márc. 27. 19:24
 2/7 A kérdező kommentje:
gép, nagyon jó, a firefox valami miatt ratyi, a chrome most jó, lehet firefox a bővítmények miatt? ha igen miket tilthatok le?
2013. márc. 27. 19:26
 3/7 anonim ***** válasza:

nem akarom az örömödet elvenni,

de fogod te még köpködni is a Chrome-t,

mert azért van annak is baja, bőven,

2013. márc. 28. 04:15
 4/7 A kérdező kommentje:
"fogod" fogom? Már most gyűlölöm, de legalább még gyors :).
2013. márc. 28. 12:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Bővítmények nagyba tudják lassítani a firefoxot,hogy miket tilthatsz le? Te tudod miket raktál fel,ami nem kell mégse leszeded.
2013. márc. 28. 19:00
 6/7 A kérdező kommentje:
ezen én is gondolkodtam, csak nem tudom, hogy mit telepítettem én :)
2013. márc. 29. 12:37
 7/7 anonim válasza:
google chrome-ban is megvannak ugyanazok a bővitmények +még talán több is.. Nem kell szidni csak meg kell tanulnj használni :) Van benne szinkronizálás hogy sose veszíts el semmit... meg nem kell másolni hogy keress... csak kihúzni felül lapnak... ezen kívül benne van alapból az adobe flash player legújabb változata... alapból van benne egy szép pdf olvasó és a nyomtatás is elég jól meg van oldva... hamarosan a menü is át lesz alakítva ilyen modernebb egyszerűbb dizájn-úra még kb 1 hónap... régen én is firefox-ot használtam, de annak már 2 éve...
2013. márc. 30. 03:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!