Ki tud olyan oldalt mondani, amelynek a segítségével torrentet lehet letölteni?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ezt nem értem, miért variálod túl. Mi bajod a progival? Itt legalább megtudod állítani, szüneteltetni a töltést.Igaz vissza is kell tölteni a torrenten. Ez a gond?
Akkor töltsél warez oldalakról, igaz itt meg több részből áll egy film. Seedelni nem kell, csak letöltöd a linkeket.
Azért mert nincs otthon Netem, suliból meg nem lehet torentes progikat használni. Azt persze még megtehetném, hogy elviszem a Laptopom a hálózatra (azon van Bittorrent), de az a gond, hogy a gép teljesen ki van és kb 100 torrentből egyet megcsinál rendesen, a többit azt kb 1bájt/s-os sebességgel akarja.
A warez oldalakkal az a gond, hogy ott nincs meg sok minden ami kellene, torrenten meg általában azért minden megvan.
Hú hallod, elég fura ízlésed van...., de hát nem vagyunk egyformák. Ezt az előadót tényleg nem találtam én sem, de meg lehet kérni, hogy töltsék fel, hátha...
Nincs olyan ismerősöd, aki letöltené neked torrentről?
Videókat elég sokat láttam youtuben,meg máshol is, onnan átkonvertálsz mp3-ba néhányat, ha nincs más lehetőséged egyenlőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!