Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ki tud olyan oldalt mondani,...

Ki tud olyan oldalt mondani, amelynek a segítségével torrentet lehet letölteni?

Figyelt kérdés
Tehát nincs szükség semmilyen torrent letöltő progira a gépen (mint pl. a Bittorent), hanem csak kiadja a linket és már töltöd is. Olyan mint pl. a keepvid.com a youtubeos videókra, csak torrentre.
2009. szept. 18. 18:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. szept. 18. 18:25
 2/13 A kérdező kommentje:
Úúúú. Biztosan rosszul fogalmaztam. Nem torrentletöltő oldalt keresek, hanem ami a torrentet átalakítja fájllá és már magát a fájlt lehet letölteni.
2009. szept. 18. 18:38
 3/13 anonim ***** válasza:
2009. szept. 18. 18:44
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem. A fentin is csak torrentet lehet letölteni. Nekem olyan kellene, hogy feltöltöm a torrentet, vagy bemásolom egy torrent letöltési linkjét, és akkor kiad egy linket, amivel letöltöm a fájlt. Nincs szükség semmilyen programra, ami aztán a torrentet kezeli.
2009. szept. 29. 20:57
 5/13 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem, miért variálod túl. Mi bajod a progival? Itt legalább megtudod állítani, szüneteltetni a töltést.Igaz vissza is kell tölteni a torrenten. Ez a gond?

Akkor töltsél warez oldalakról, igaz itt meg több részből áll egy film. Seedelni nem kell, csak letöltöd a linkeket.

2009. szept. 29. 21:24
 6/13 A kérdező kommentje:

Azért mert nincs otthon Netem, suliból meg nem lehet torentes progikat használni. Azt persze még megtehetném, hogy elviszem a Laptopom a hálózatra (azon van Bittorrent), de az a gond, hogy a gép teljesen ki van és kb 100 torrentből egyet megcsinál rendesen, a többit azt kb 1bájt/s-os sebességgel akarja.

A warez oldalakkal az a gond, hogy ott nincs meg sok minden ami kellene, torrenten meg általában azért minden megvan.

2009. szept. 29. 21:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Van ott a warez oldalakon is sok minden, én eddig mindig megtaláltam amit kerestem.
2009. szept. 29. 21:55
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát ha Pl: Eivør Pálsdóttir bármelyik albumához tudsz warez oldalt mondani, akkor kiegyezek. :)
2009. szept. 29. 23:38
 9/13 anonim ***** válasza:

Hú hallod, elég fura ízlésed van...., de hát nem vagyunk egyformák. Ezt az előadót tényleg nem találtam én sem, de meg lehet kérni, hogy töltsék fel, hátha...

Nincs olyan ismerősöd, aki letöltené neked torrentről?

Videókat elég sokat láttam youtuben,meg máshol is, onnan átkonvertálsz mp3-ba néhányat, ha nincs más lehetőséged egyenlőre.

2009. szept. 30. 14:35
 10/13 A kérdező kommentje:
Hú köszi, még amit nagyon sokat kerestem de nem találtam: Ben X Original Soundtrack. Ha tudnál linket adni, ami nem torrent, nagyon megköszönném.
2009. okt. 5. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!