Hogyan tudom az e-mail címeimet egy központi szerverre írányítani?
A.) minden fiókon beállítod, hogy az érkező leveleket küldjék a központi címre
B.) A központi címre töltöd a leveleket POP3-on keresztül.
Az A a legtöbb helyen működik, de figyelni kell a szabályokra, mert ha csak átküldöd és nem törlöd a leveleket, akkor megtelhet a fiók. A B elegánsabb, de nem minden szolgáltató támogatja. A GMail pl igen.
Én az A módszerrel irányítom a leveleim egy GMail-es címre.
Kicsit eltérő C-lehetőség ha egy levelezőklienst használsz. Abba betöltheted az összes fiókot és külön tudod kezelni a leveleket, íráskor kiválaszthatod hogy melyik fiók nevében küldje. Ilyen kliens a MS Outlook, a Windows Live Mail vagy a Mozilla Thunderbird.
Ezzel hozzáférsz egyszerre az összes fiókhoz, de önállóak maradnak, és nem terhelsz egy fiókot öt másikkal.
K: "Helo ! Én vagyok az az e-mail-es akinke válaszoltál olyan kérdésem lenne és a gmail fiókon hol állítod be hogy mindegyik e-mail erre a címre jöjjön ? hova írod be ? mert kerestem de nem találtam segítenél egy kicsit köszi !"
Beállítások -> Átirányítás és POP2/IMAP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!