Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan állítom vissza a régi...

Hogyan állítom vissza a régi facebookot?

Figyelt kérdés
Van ez az új kinézet ami olyan mint a mobilon de szeretném visszaállítani a régi kinézetre.Nincs már jobb oldalt a ami mutatta hogy ki mit lájkolt vagy mit osztott meg.Vagy hol állíthatom be hogy lássam rendesen?A közeli ismerősöknl sem mutat mindent amit csinálnak csak pár dolgot, de én szeretnék mindent látni.

2013. márc. 27. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet átállítani. Ez mindig így van, és minden változásnál újra és újra elkezdődik a vita arról hogy jó-e vagy sem, kell-e vagy sem.

Az üzemeltető folyamatosan újít, és ha használod az oldalt akkor automatikusan elfogadod ezt. Aki nem fogadja el, annak szokták a törlést felajánlani, mert tagnak lenni csak lehetőség és nem kötelezettség.

2013. márc. 27. 11:40
 2/6 anonim válasza:
Nekem is eléggé furcsa, meg kell szokni. Viszont azt lehet tudni, hogy ki làtogat meg?
2013. márc. 27. 11:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem, adatvédelmi okokból sem most és sem a jövőben nem lehet majd tudni a látogatók személyéről.
2013. márc. 27. 11:45
 4/6 A kérdező kommentje:
igazából tényleg csak az dühít hogy nem látom a tevékenységeket csak egy részét vagyis már az is eltűnt valamiért.Mert eddig egyesével mutatta de nem tudtam visszagörgetni.és ma ahogy felléptem már az sem volt ot a chatnél
2013. márc. 27. 11:53
 5/6 anonim válasza:

Nekem eddig egyik valtoztatas sem tetszett.

Amugy le lehet tiltani azt a funkciot, hogyha en like- olok, hozzaszolok valamihez, akkor azt csak az ismeroseim lassak, de az o ismerosei nem? Vagy forditva, ha ok like-olnak nalam valamit, akkor azt az o ismerosei ne lassak?

Illetve valamelyikotok irta, hogy ha nem tetszik a valtozas, akkor lehet toroltetni magunkat. Ez toroltetes, vagy a szokasos inaktivva tetel?

koszi

2013. márc. 27. 12:00
 6/6 A kérdező kommentje:
na annyit sikerült hogy az opera régiként nyitja meg igaz azt a böngészőt annyira nem szeretem, de ez van
2013. márc. 27. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!