Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik a legjobb magyar...

Melyik a legjobb magyar torrent oldal?

Figyelt kérdés
Ahol a legtöbben vannak, és a legjobb tartalom van.
2013. márc. 25. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

Egy kis statisztika:

[link]

Jól láthatóan az nCore a legnagyobb magyar torrentoldal.

Ennek van a legtöbb felhasználója, és ezen van a legtöbb torrent.

Én a második legnagyobb oldalt szoktam használni (B*Load), az sem rossz.

2013. márc. 25. 18:35
 2/5 Ambree válasza:
43%

Én úgy gondolom ncore jó de jobbnak tartom gyorsaság szempontjából 1st torrent oldalt camosfilmek ott jönnek ki legjobb minőségbe és leggyorsabban.De persze nem csak kamos filmeket készítik el gyorsan . Továbbá oldalnak több saját rls is van akik nagyon minőségi munkákat készítenek :)

Ezért bátran tudom ajánlani

2013. márc. 28. 12:10
 3/5 anonim ***** válasza:
14%

Én egyikre se töltenék fel semmit sokan egy egyéni személyre szabott privát tracker van ami alapján könnyen visszanyomozható az ember,már sokan amit írnak magukról aki ért hozzá el olvassa tovább ál és a büdös életbe nem regisztrál rá, sokat a saját hülyeségei döntenek be.Akinek normális torrent oldal kell menjen a Pirate Bay re ezeket a jötment vackokat meg elkell felejteni.A pirate bayről röviden:regisztráció nélkül lelehet tölteni DHT alapú semmilyen tracker nem kell hozzá,a szervereiket senki nem ismeri hol van nem nyafognak az illegális feltöltésekért hanem teljesen természetes,nincsenek hülyeségeik hülye szabályaik ostoba feltételeik kikötéseik amiről ha az ember ránéz nem csak sarkonfordúl de még másokat is lebeszél az oldalról nem úgy mint a magyar oldalakon,nem egy vacak indexszelős oldal ami más oldalakra feltöltött tartalmakat indexel (más tollával ékeskedik),korrekt normális adminok jó társaság,torrentet akkor törölnek ha te kéred meg őket,ha nem töltesz fel szándékosan vírusokat senki nem fog cseszegetni,a regisztrációd akkor törlődik ha te magad törlöd.

Akinek igényes torrent oldal kell az menjen a Pirate Bay re a piti magántrackeres meg a más oldalról linkelő oldalakat el kell felejteni ezekben annyi a hülyeség annyi a baj velük hogy foglakozni se érdemes velük csak beleolvas az ember miket írnak magukról és aki ért hozzá már tovább áll.

2013. jún. 19. 15:23
 4/5 anonim ***** válasza:
4%

Az nCore nem jóó. az üzenetek értékelése idegesítő ha sok dislike van.

De a uBit a kirány. írd be google-ba

2013. dec. 29. 19:45
 5/5 anonim ***** válasza:

ITorrent szerintem a leg korrektebb, mert mindenki elérheti regisztráció nélkül a tartalmat.

[link]

Vagy letöltöd a ZeroNetet

[link]

És ráklikkelsz erre a linkre.Magyar Kalóz Torrent az oldal neve.Maga az oldalt is afféle torrent technológiával szolgálják ki.Központi szerver nélkül a felhasznállók.

Ez az:

[link]

A két leg korrektebb oldal.Mindenki elérheti rajtuk a torrenteket regisztráció nélkül.A privát trackereknél meg kilövi a DHT-t.De a és a ThePirateBay el semmi nem versenyezhet.A világ leg nagyobb oldala és a torrented MINDEN MAGYARHOZ ELJUT.

A Magyar Kalóz Torrent és az ITorrent valamint a ThePirateBay oldalakon nincs privát tracker.Ezért is különösen jók.Itt ha az egyik oldalra feltöltesz trackerek nélkül is oda vissza seedelnek DHT-n az emberek a másik hármon is ha oda is feltöltöd ugyan azt.Nem úgy mint más privát trackereken ahol a DHT tiltva van!Ezért is különösen korrekt ez a három oldal.

2018. márc. 14. 03:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!