ACER aspire 5315 laptopomon miért miért nem megy a net? (LENT)
Figyelt kérdés
wifin megy de én sima kábeles (modem) nettel szeretném használni mivel nincs routerem...kerestem drivert találtam is de nem telepítő van benne hanem 3fájl és nem tudom mihez kéne kezdenem velük :S lécci segítsetek!2013. márc. 23. 22:13
2/14 A kérdező kommentje:
hogy kell?
2013. márc. 23. 22:35
3/14 anonim válasza:
Eszközkezelőben jobb egérkatt a vezetékes hálózatra majd illesztőprogram frissítése->update kihagy->telepítés listából->betallózod a kicsomagolt driver mappát és ok.
4/14 A kérdező kommentje:
onnan nem megy :/
2013. márc. 24. 14:10
6/14 A kérdező kommentje:
alapból csak a wifis hálózatot mutatja semmi mást csak ha rámegyek hogy a rejtetteket is mutassa és ott végig csináltam az összesen és egyiknél se jó...csak oda rak mellé egy sárga felkiáltó jelet :/ próbáltam újrarakni az xp-t de utána is ugyan ez van :/
2013. márc. 24. 16:59
7/14 anonim válasza:
Próbáltad mindkét lan drivert?
8/14 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy mindkettőt?
amúgy ha felrakom a win7-t akkor szerinted menni fog?
2013. márc. 24. 18:02
9/14 anonim válasza:
Acer oldalán két driver is van az aspire 5315-höz, próbáld ki mindkettőt eszközkezelőből.
10/14 A kérdező kommentje:
és az eszközkezelőben melyik a kábeles net drivere?
bocsi a sok hülye kérdés miatt :/
2013. márc. 24. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!