Facipan kérdése:
Hol találom a facebookon a "naplót" amely rögzíti a bejelentkezéseim részleteit. Hely, idő, IP cím vagy imei kód?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, mint mindenhol, a "nagytestvér" a facebookon is figyel bennünket, sőt tárolja az adatainkat. Ezekhez ők igen könnyen hozzá is férhetnek. Viszont én, mint a kis zöldfülű nem is találtam meg ezt a naplót. Főleg, mert állandóan "fejleszti" ezeket az oldalakat, csak, hogy nehezebb legyen eligazodni bennük. Hol találom meg ezeket az adatokat az új felületen, hogyan iktathatom ki és hogyan élesíthetem be őket.2013. márc. 23. 08:19
1/2 Egerecske válasza:
Fiókbeállítás-biztonság-aktív bejelentkezések
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi Egecske. Ez ment idág is. Ezzel meg tudod nézni, hogy abban a pilanatban, amikor amúgy is tudod, hogy te most onnan vagy bejelentkezve ahonnan...de ez nem naplóz, ez csak az adott pillanatra vonatkozik.Üdv.Faci
2013. márc. 25. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!