Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol találom a facebookon a...

Facipan kérdése:

Hol találom a facebookon a "naplót" amely rögzíti a bejelentkezéseim részleteit. Hely, idő, IP cím vagy imei kód?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, mint mindenhol, a "nagytestvér" a facebookon is figyel bennünket, sőt tárolja az adatainkat. Ezekhez ők igen könnyen hozzá is férhetnek. Viszont én, mint a kis zöldfülű nem is találtam meg ezt a naplót. Főleg, mert állandóan "fejleszti" ezeket az oldalakat, csak, hogy nehezebb legyen eligazodni bennük. Hol találom meg ezeket az adatokat az új felületen, hogyan iktathatom ki és hogyan élesíthetem be őket.

#Facebook #naplózás #bejelentkezési részletek
2013. márc. 23. 08:19
 1/2 Egerecske ***** válasza:
Fiókbeállítás-biztonság-aktív bejelentkezések
2013. márc. 23. 08:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi Egecske. Ez ment idág is. Ezzel meg tudod nézni, hogy abban a pilanatban, amikor amúgy is tudod, hogy te most onnan vagy bejelentkezve ahonnan...de ez nem naplóz, ez csak az adott pillanatra vonatkozik.Üdv.Faci
2013. márc. 25. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!