Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Blog. Egy éve írom, és már...

Blog. Egy éve írom, és már rég foglalkoztat a kérdés, hogy vajon ki nézi az oldalamat?

Figyelt kérdés
Honnan tudom meg,hogy mennyien látogatják a blogomat?
2013. márc. 22. 23:53
 1/3 anonim ***** válasza:
A legtöbb szolgáltató ad ilyen statisztikákat, sokszor órákra és területre is lebontva. Ha saját táron írod, akkor ezt neked kell megírnod vagy beépítened az oldalba (vannak ingyenes megoldások is, pl whos.among.us etc)
2013. márc. 23. 00:22
 2/3 anonim válasza:
léci linked be, majd én is elmondom róla a véleményemet, és ha tetszik akkor másnak is ajánlom..! :D ;)
2013. márc. 23. 12:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát,nem tudom,hogyan csináljam meg,majd még jobban bele bújok a blogomba,és körül tekintek.Köszi a segítséget.

A blogomat csak közeli ismerőseim szokták nézni,nem sokan tudnak róla,szóval..csak érdekelt volna,mennyien nézik:)

2013. márc. 23. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!