Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megy az adatforgalmam, akkor...

Megy az adatforgalmam, akkor is ha nem csinálok semmitse, miért?

Figyelt kérdés
10 perc alatt lemegy 700 KB, ami mobilnetnél sok. Pedig semmi nem volt megnyitva. Egy nyamvatt böngésző sem, egy program sem. És mégis lement 700 KB 10 perc alatt, miért, mire?
2013. márc. 21. 18:25
 1/5 A kérdező kommentje:
Sőt, most hogy feljöttem gyakorira, kiírni ezt a kérdést, 2 MB adatforgalom zajlott.
2013. márc. 21. 18:26
 2/5 anonim ***** válasza:

ez nálunk is így van,

sőt,ezen még változtatni sem tudunk,

ez ilyen,hogy mindig van egy kis le-föl töltögetés,adatforgalom

2013. márc. 21. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Adatforgalmat nem csak a böngészés generál, számtalan program is használja az internet kapcsolatot, például frissítések keresésére.

Ha biztosra akarsz menni, kapcsold ki az adatátvitelt a telefonon, amikor nem használod az internetet.

2013. márc. 21. 18:30
 4/5 A kérdező kommentje:

Tessék:

tegnap lett kötve a szerződés, úgy hogy csak a facebook ment, és semmi más.

[link]

ja, ez a kéKB, ahhoz képest nagyon kevés, mert png.

Ja, és nem telefon, hanem laptop.

Ezek a progik vannak a gépemen: (nem vagyok én sem h¨lye, tudom milyen programok eszik a netet stb) leállítottam mindent, de azért tessék:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek a képek összesen majdnem 1 MB-k voltak, és csak az első volt png, a többi jpg. Szal tegnap óta csak most használtam a netet a böngészésen kívül.

ÉS mégis ennyi mega ment le. Bizony, több mint fél giga.

2013. márc. 21. 19:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy magától lemenne ennyi idő alatt 601 MB, mert most már annyi.
2013. márc. 21. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!