Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet ezeket megnézni?

Hogy lehet ezeket megnézni?

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy facebookon ugyebár vannak az ismeröseim... ha rámegyek az ismeröseimre kiadja az összeset.. hogy lehetne megnézni az összes Pécsi ismerösömet?? mert nem tudom beirni hogy , mert nincs ott ilyen részletes kereső.. szoval hogy beirjam hogy Lakhely: Pécs.... régebben még meg lehetett csinálni hogy szükiteni az ismerösöket lakhely iskola alapján meg stb ... mit lehetne tenni??.. aki nem tud válaszolni normális válasszal, csak hülyéskedni meg játszani a fejét. az fogja magát és menjen az X-re ...
2013. márc. 21. 16:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Jelenleg nincs ilyen opció, de talán majd a jelenleg készülő Graph Search tudni fogja. :-) Elvileg már lehet feliratkozni rá, és kapsz hozzáférést, hogy kipróbálhasd.

[link]

2013. márc. 21. 16:21
 2/2 csacsi2 ***** válasza:
Helyek -nél jelöld be a Pécset .ilyenkor az ismerősöknél létrehoz egy automatikus listát Pécs és környéke néven. Legalább is nekem ezt tette! De lehet hogy a lakhelyek szerkesztése adja hozzá vagy valami hasonló nem tudom biztosan. Mindegy ezen a vonalon kell elindulni (automatikus listák)
2013. márc. 21. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!