Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Outlookon lehet más e-mail...

Outlookon lehet más e-mail címmel küldeni e-mailt?

Figyelt kérdés
Saját domainünkön állítok be forwardot t-home e-mailcímre. Szeretném ha nem a t-home-os hanem domain neves e-mail cím szerepelne feladóként.

2013. márc. 18. 12:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Elvileg meg tudsz adni különböző ideintitásokat. De ha nem, akkor kutluk helyett használj Thunderbird-öt, az minden további nélkül tudja és százszor jobb is.
2013. márc. 18. 13:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Én nem használok otthonra semmiféle levelezőt, minek.. De a főnök ragaszkodik a régi jól "bevált" outlook expresshez. Ha lehet, akkor azt hol és hogyan konfigurálom be?
2013. márc. 18. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Várj... nem mindegy, hogy Outlook vagy Outlook express!

Az outlook-ban meg lehet csinálni, outlook expressben nem hiszem. Outlook expressz-t csak az idióták és vírusgyűjtők használnak, épeszű ember biztosan nem.

Szerencsére ahogy az XP folyamatosan kihal, az outlook express is.

2013. márc. 18. 17:21
 4/5 A kérdező kommentje:
mondtam neki én is hogy előbb-utóbb úgyis búcsút kell vennie tőle.. de hiába
2013. márc. 18. 18:14
 5/5 Lajos54 ***** válasza:
Eszközök-Fiókok. Itt új fiók hozzáadása. Beállítasz minden adatot gondosan, ügyelve a küldött és fogadott levelek kiszolgálójára. Levélküldéskor a feladónál egy legördülő menüből választhatod ki, hogy melyik fiók legyen a feladó.
2013. márc. 19. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!