Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Víruat kaptam a facebookomra...

Víruat kaptam a facebookomra mit tegyek?

Figyelt kérdés

Rákattintottam egy linkre ami virust hozott a facemre

törölt a facebookról és nem enged bejelentkezni,mit tegyek?

#vírus #Facebook #nem lehet bejelentkeznii
2013. márc. 17. 22:24
 1/7 kispacsirta válasza:
igen velem is pontosan ugyanez történt és én sem tudom hogy mit tegyek... választ még én se kaptam
2013. márc. 17. 23:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez baromság!

Magára a facebook szerverére te hogy tehetnél bármit is(idétlen feltöltéseken meg postokon kívül?

Sehogy!

Szimplán adathalászat áldozata lettél és ellopták az akkuntodat valószínáleg.

Vagy csak ki lett cserélve a cachedben a FB logged in lapja egy állapra, amin az áll, hogy törölve vagy.

Ajánlom a teljes cache ürítést és a gép teljes rootkit valamint spybot mentesítését.

A kaspersky oldalán találsz hozzá tool-okat.

Legközelebb meg ne kattints rá minden sz.rságra!

2013. márc. 18. 00:30
 3/7 A kérdező kommentje:
A kasperskyn csak fizetősök vannak...
2013. márc. 18. 14:53
 4/7 anonim ***** válasza:
nézd meg jobban, van ingyenes tool vagy 15. Majd később gépről linkelek ha nem találod.
2013. márc. 18. 17:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Szóval:

[link]

De letöltheted a free virus scan menüből bármelyiket, emgadsz egy Emailt és annyi. Ingyenes.

Azokat is lefuttathatod.

A Kaspersky Rescue Disk 10 nagyon kritikus erős férgekhez van, azt utoljára hagyd, ha semmi nem segít., A többi kb egy perc alatt lefut telepíteni sem kell azt hiszem.

2013. márc. 18. 18:16
 6/7 kispacsirta válasza:

Engem mlg mindig nem enged be a facebbok oldalam ,hiába töltöttem le az egyik virusölő programot, aDownload Kaspersky Virus Removal Tool-t.. A övetkező szöveg jelenik meg :Your account is temporarily locked

Your browser has been infected with malware. You may have been infected when you clicked on a link to watch a "shocking video" from a friend's status update or visited a website claiming to offer special features on Facebook. For example, there are sites that claim they can show you who's viewing your timeline, change the color of your timeline or help you remove your timeline completely. These features don't exist.

Once infected, these malicious extensions spam your facebook friends and steal your personal information. We will help you remove the malicious extensions from your browser. Please click continue to begin the process.

A folytatásnra kattintva pedig egyszerüen ledob :/

2013. márc. 18. 19:28
 7/7 anonim ***** válasza:
örüljetek h csak nem enged be.... nekem szét lőtte a rendszert , de miután újradobtam minden oké
2013. ápr. 1. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!