Miért szakadhat meg folyton a PPPoE?
Figyelt kérdés
Digi net, SMC routerrel. :)
Az utóbbi tudom, hogy nem a legjobb választás, de ez van...
A router-en elalszik a PPPoE led-je, de van, hogy nem látszik semmi, mégis megszakad a net kapcsolat. Tudna valaki kézekfekvő megoldást az új router vásárlása tanács nélkül?
2013. márc. 17. 21:21
1/4 anonim válasza:
Próbáld meg resetelni a routert és újrakonfigurálni a PPPoE kapcsolatot.
2/4 anonim válasza:
Ilyen megkötésekkel nincs. SMC-t dobd ki a veszélyeshulladék tárolóba és szerezz egy tisztességes routert: TP-Link, Cisco, D-Link, ASUS.
3/4 anonim válasza:
Sajnos az SMC-vel én is megszívtam, de már valahol a szeméttelepen várja a megváltást :D
Egyébként ahol megadtad az azonosítót, jelszót a routerben, keress olyat, hogy Idle time, Max Idle time, vagy ilyesmi. Az legyen 0, és próbáld újra. (esetleg "Stay connected always")
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.
2013. márc. 17. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!