Miért nem működik a Netgear Wireless modemem?
Figyelt kérdés
Bedugom mindenhova, felmegyek arra az IP-címre, amit ír, és ott be is azonosítja a modemem, de a gépem nem érzékeli. Próbálkoztam már mindenhogy, mégis, mi baja lehet? Telepítő CD nem volt hozzá. Ha számít, akkor tesóm küldte Angliából, lehetséges, hogy ezért nem működik? Neki még ment...2013. márc. 17. 20:09
2/4 A kérdező kommentje:
DG834G v3
2013. márc. 24. 10:57
3/4 P.O.C. válasza:
Attól működni kéne hogy Angliából származik. Milyen internet szolgáltatód van? Miket állítottál a Webes felületen küldenél róla néhány screenshot -ot?
4/4 A kérdező kommentje:
T-Home-nál vagyok, modemes internetem van (olyan, amihez minden indításnál fel kell nyitni egy ablakot, és felhasználónév-jelszó segítségével csatlakoztatni). A második kérdésed nem nagyon tudom értelmezni, mert láma vagyok a gépekhez... :D Tudtommal nem állítottam el semmit, minden standard, de ha leírod, mire vagy pontosan kíváncsi, akkor csinálok róla screen-eket. :) És köszönöm a segítséget!
2013. márc. 24. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!