YouTube feliratkozások?
Hogyan lehet a YouTube féliratkozásomat növelni hogy sok feliratkozóm legyen?
De azért ha valaki meg teszi hogy fel iratkozik hozzám és meg néz pár videót?(nem muszáj)
http://www.youtube.com/channel/UCt98bjwFai6FlPG9VDolZ-A
mhhh.
igen ez eszembe jutott csak soha sem tudom hogy mit kéne!!
ahha
bocs de ezzel most mi is a célod mert nem nagyon értem ??
Nem lesz soha nagy a nézettséged.
Miért hiszik azt az emberek, hogy hülyeségekről csinálnak szar videókat, amikkel már amúgy is tele a net, és lesz majd nézettségük?
ahha
így már kezdem érteni.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
De még írhatók dolgokat ötleteket.
Csinálj min. 8-9 csatornát, és keress nagy nézettségű, forgalmas videókat (célszerű: PSY - GANGNAM STYLE), és ezt írd ki: "subscribe to my channel and I will subscribe to yours"
rövid alak: SUB 4 SUB.
Ezután szépen mindegyik csatornáddal lájkold a kommentet (ha van top komment a videónál, és több lájk van rajta, mint ahány csatornád, akkor dislájkold! Netán a top comment lájkja számából kivonod a csatornáid számát, és mindegyik különbsége egyenlő vagy nagyobb, várj pár percet, majd írd ki)! Ha feliratkoznak rád, te is iratkozz fel rájuk, és másnap aljas módon iratkozz e! :)
8-as vagyok.
Utolsó! Nem az volt a kérdés, hogy hogyan szerezzen nézettséget. Arra is meg van a tippem, de mégsem offolok...
Amúgy kedves kérdező, sajnos csak fizikai létszám eredménye a tippnek. Ha így akarsz feliratkozókat szerezni, és pl 1000 összejönne, attól még a 98%-a leszarja a videóid, és nem nézik meg őket. Nekik is szintén feliratkozók kellenek.
Aztán csak becsületesen!
Akinek nem inge, ne vegye magára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!