Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Saját weblap (html? ) szerverk...

Saját weblap (html? ) szerverkészítése?

Figyelt kérdés
Lehet "házilag" olyan szervert csinálni, ahová a már elkészített *.html weblapot fel tudom rakni, és mások is meg tudják nézni?
2013. márc. 16. 21:04
 1/8 A kérdező kommentje:
remélem érthetően leirtam :D
2013. márc. 16. 21:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. márc. 16. 21:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Jaj igen. A kérdés lényege lemaradt. Hogy lehet?
2013. márc. 16. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyon sok egyszerűen használható program létezik erre. Ha Google-ba beírod, hogy "html szerver készítés" vagy valami hasonló kulcsszavakat, rengeteg programot és leírást fogsz találni.
2013. márc. 16. 21:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet, de nem éri meg. A szervert üzemeltetni kell (alkatrészek, biztonság), plusz adni neki az áramot, netet. Egy kezdő tárhelyet év (!) 5 ezer forint alatt kapsz domain címmel. Megkockáztatom, hogy ennyiből egy gép éves áramszámlája nem jön ki.
2013. márc. 16. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Lehet, ha csak otthon fejlesztgetni kell, akkor dobj fel egy XAMPP-ot és kész.

De üzemeltetni hosszabb távon valóban nem éri meg.

2013. márc. 17. 00:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem akarom hosszabbtávon működtetni csak probálgatni akartam ezeket a dolgokat. Most tanulom a weblap szerkesztést, html nyelvet stb. :D
2013. márc. 17. 22:00
 8/8 A kérdező kommentje:
# 4/7 Már keresgéltem googleban de semmit nem találtam ami számomra hasznos lenne. ezért kérdeztem itt :)
2013. márc. 17. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!