Szerintetek melyik internet szolgáltatónál érdemes előfizetni?
Nyíregyházán lakom, panelban. Melyik internetszolgáltatót tudjátok ajánlani, aki olcsó és jó.
Eddig modemes internetem volt, ami drága és nem a legjobb.
nos, én szívem szerint egyiket sem ajánlanám:D
én pesti vagyok, voltmár t-online, azegy szarvolt, gyakran elment a net, volthogy visszasejött 3-4 napig, mikor betelefonáltam h mivanmár? aztmondták ők nemltnak hibát, de érdekes módon, a telefon letétele uténi 5. percben már volt internet.
most UPC van, de ezsem sokkal jobb, kevesebbszer megy el a net mint a t-online-nál, de azért ittis sokszor vanrá példa, aztán mikor minden behalt, telefon, tv internet, akkor kihívtuk már a szerelőket, akik kicserélték a kábeleket, amit elfelejtettek bekötni, és hazamentek, telefonáltunk h ezígy nem állapot, jöjjenek vissza, persze nemakartak, majdcsak 3 nap múlva....:S
most váltanánk digitv-re, ha nemlenne ez a rohadt upcá-s hűségnyilatkozat, mertha azt felbontjuk komoly összegeket kell pluszba fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!