A facbook-on akaratom ellenére vírusos linkeket küldtem néhány ismerősömnek?
Figyelt kérdés
Hogyan történhetett?
Nem nyitottam meg semmit, nem játszottam, stb.A azon kívül, hogy végig néztem az üzenőfalat, nem csináltam semmit..
2013. márc. 15. 15:24
1/2 anonim válasza:
nem jelölted be véletlen, hogy "látni szeretnéd, hogy kik nézték meg (kik látogatták) az a adatlapodat?
/mert ez az egyik, fake kártevő, amely lenyúlja a címlistádat és a nevedben küldözget "ajándékokat" az ismerőseidnek.
/egy csökkentett módban lefuttatott, TELJES HDD kártavőírtás a Malwarebites'Antimalware naprakészre!!! frissített programmal, csodákra lehet képes/
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat!
Nem, nem jelöltem be ilyesmit. Ezt egyébként hol tudom megnézni, hogy be lett-e jelölve? (de nem emlékszem rá, hogy megtettem volna)
2013. márc. 15. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!