Korlátlan internet?
mielőtt meg lennék kövezve, tényleg nem értek ehhez
korlátlan netnél úgy van hogy kifizetem a havidíjat és kapok mondjuk 5GB-t, de ha ezen túlmegyek akkor annyival többet kell még pluszba fizetnem?
és melyik a legolcsóbb korlátlan internet?
Korlátlan netnél nincs 5-10 megy 100GB-os korlát. Épp ezért nevezik korlátlannak. Annyit használod, amennyit akarod...
Először is azt nézd meg, hogy ahol lax, melyik szolgáltató elérhető a tizenöt féle közül...
Vszeg mobil internetre gondolsz, ami időben korlátlan csak, de adatmennyiségben nem. Amelyik a legolcsóbb, az nem biztos, hogy a legmegfelelőbb is neked, mert ahhoz tudni kellene azt is, hogy mennyit adatot akarsz forgalmazni havonta, feltöltőkártyás vagy előfizetéses kell-e, mekkora sebességet akarsz stb., és hogy elérhető-e egyáltalán nálad a szolgáltatás.
Általában túl lehet forgalmazni, csak max. csökkentik a sebességedet, de a legjobb, ha átnézed a tájékoztatókat. Még alapban a mobiltelefon előfizetésekhez is szoktak adni vmennyi netet.
A mobilszolgáltatóknál mindnél szét lehet nézni:
De vannak még ilyenek is:
oké én mondtam hogy nem értek ehhez :D
lehet hogy kevertem valamit a mobilnettel, de én a korlátlanra gondoltam
LOL!!! Télleg megvezettél, te kis kópé!
Akkor meg csak csöngess be a szomszédodhoz, vagy derítsd ki vhogy, hogy milyen szolgáltatók vannak a környékeden (nézd meg az elosztó dobozokat a házban, kérdezd meg a közösképviselőt stb.), és annak nevét beírod a google-ba (nem otthon, mert ott még nincsen neted! :-), és az oldalukon megnézed az árakat. Amelyikhez a legkisebb -Ft-ban kifejezett- összeg van írva, az a legolcsóbb.
Pl. a digi 20/10-es nete (20Megabit per secundum letöltés, és 10Mbps feltöltés) már jónak számít, az efölötti pedig már gyorsnak. A 10/5-ös körüli még esetleg elfogadható, azalatt ratyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!