Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » ELTE-s (egyetem) IP címmel le...

ELTE-s (egyetem) IP címmel le lehet tölteni egy kiadónak az összes könyvét. A kérdés, hogy ha a laptom-ommal felcsatlakozok az ELTE wifi-jére, akkor az ip címem olyan lesz? Sajnos nem értek ehez.

Figyelt kérdés

2013. márc. 14. 07:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. márc. 14. 08:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha ELTE-s vagy akkor ELTE-s ip címed lesz.

Amúgy a csatlakozáshoz felhasználónév és jelszó kell.

Van az ELTE-Quest, de ezen nem tudsz netezni, csak a neptun kódod alapján tudod beállítani az internet jelszavát.

Viszont ettől még nem hinném, hogy le tudnád tölteni egy kiadó összes könyvét. Mondjuk nem tudom hol tárolnád. Mert hogy nem férne rá a gépedre az biztos. És abban se vagyok biztos, hogy ettől hozzáférsz a könyvekhez.

Amúgy lehet csak VPN-n keresztül tudsz csatlakozni hozzá. Ezt pedig külön igényelni kell.

2013. márc. 14. 08:54
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Eltés diák...nem csalódtam!
2013. márc. 14. 09:13
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm! Nem kellett semmi különös, simán le tudtam tölteni őket bentről, de furcsa mód itthonról is megy a letöltés. Nem töltöm le az összes könyvét, csak amit én érdekesnek találok, meg főleg publikációkat, cikkeket.

Utolsó válaszoló nem tudom nekem mondtad-e ezt, de ha igen akkor szerintem nincs ebben semmi rossz, hogy nem értek az ilyen dolgokhoz, elvégre nem IT-s vagyok, hanem fizikusnak tanulok. És teljesen hidegen hagynak ezek, nincs is rá szükségem

2013. márc. 14. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!