Ugye ez nem igaz?! (lent)
Figyelt kérdés
terjed a Facebookon egy körüzenet, hogy túl sok a felhasználó aki nem használja a profilját, ezért küldjem tovább 16 embernek 2 héten belül, különben törölnek. Ugye ez nem igaz? Nem szeretném továbbküldeni, jól teszem? Nekem már. két barátnőm is elküldte...2013. márc. 13. 22:14
1/8 anonim válasza:
pff. Aki az ilyen körüzeneteknek bedől..:D
2/8 anonim válasza:
Ez egy ősöreg marhaság.
Már amióta van facebook kb azóta terjed, de ettől még ugyan úgy kamu marad.
Töröld ki a fenébe és kész.
3/8 anonim válasza:
Anno az iwiw-et is megjárta ez a baromság, de hányszor! Kb fel lehet mérni belőle, hogy az ismerőseid közül mennyi az idióta.
Töröld a fenébe az üzenetet. Akiktől megkaptad, azoknak meg küldd el ezt a linket: [link]
4/8 anonim válasza:
Nehogy kitöröld, csak át akarnak verni! Egyrészt kitörlik a profilodat, másrészt az, aki rávett a törlésre (az utolsó válaszoló) fog kapni egy Facebook Gold Premium fiókot!
5/8 DaniKacsa :P válasza:
Azt mondod FaceBook Gold Premium Account? :D Jopofa!
Torold a franca azt az uzenetet!
6/8 DaniKacsa :P válasza:
Huuazanyjat! Es a ket baratnod tudnak egymasrol? Mert ha nem mond mar el nekem is hogy csinalod?! :P
7/8 A kérdező kommentje:
utolsó: lány vagyok -_- nem olyan barátnő
2013. márc. 14. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!