Kell neked a Facebook, ha fizetős lesz? Nekem nem.
Nem lesz fizetős...
Ezt nem fogják meglépni. Azért meg, hogy most a színeket változtassa az ember kit érdekel, hogy mennyit kérnének.
Nem tudom, mennyi igazságalapja van ezeknek a cikkeknek, bár nem lennék meglepődve, hogy ha valamilyen szinten mennének ebbe az irányba FB-ék.
Mindenesetre szerintem nem kell félni, hogy a fő funkciók fizetősek lesznek. Ők is tudják szerintem, hogy ellenkező hatást váltanának ki vele. Szerintem sokkal többet keresnek a jelenlegi reklám rendszerrel (esetleg kiegészitve micropayment opciókkal, pl a szabadon szerkeszthető felület egy tisztán kényelmi és vizuális funkció, amiért fizetnének is emberek), mintha elüldöznék a felhasználóikat, és a maradó kevést fejnék.
A kérdés amúgy megtévesztő. Ha teljesen fizetős lesz? Nem, de akkor nem csak nekem, senkinek nem fog kelleni, ott zárja be a kapuit a FB. Ha lesznek csak fizetősöknek elérhető funkciók? Amig azok a funkciók nem a fő ágba tartoznak (ismerős rendszer, szabad csoport-készités, eseményszervezés, ismerősöknek való üzenet küldés stb), addig valószinüleg használom.
Ingyen se szívesen használom de a munkakörömbe tartozik hogy kezeljem a cég Facebook oldalát.
Viszont saját Facebookom nincs. :)
Nem fognak fizetőssé tenni alapdolgokat, ezzel csak egy újabb közösségi oldalnak adnának lehetőséget, amit nyilván nem akarnak. A zsidók nem hülyék.
Viszont, ha már nem olvastad végig a cikket, akkor a válaszom a kérdésedre az, hogy egyetértek az első válaszadóval.
Kapcsolattartás nagyon jó a facebook. Eredetileg erre is lett kitalálva, az más kérdés, hogy elég sok gyökér van fent és sok halál fölösleges cucc is bekerült a rendszerbe, de ez van.
Viszont ha fizetőssé is teszik, nagy dolog, van épp elég sok ingyenes alternatíva.
(Nem, az iwiw-nél és magyar gányolt cuccoknál jobbak!)
Például a Google+, ami már mindenkinek van, aki használ Google szolgáltatást és őszintén szólva jobban megtervezett és nem csak toldozgatott rendszer. Csak hát kevesen használják még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!