Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kell neked a Facebook, ha...

Kell neked a Facebook, ha fizetős lesz? Nekem nem.

Figyelt kérdés
[link]

2013. márc. 13. 22:02
 1/8 anonim válasza:
Ingyen se.
2013. márc. 13. 22:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem lesz fizetős...

Ezt nem fogják meglépni. Azért meg, hogy most a színeket változtassa az ember kit érdekel, hogy mennyit kérnének.

2013. márc. 13. 22:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Ahogy az első mondja. Ingyen se:D
2013. márc. 13. 22:11
 4/8 gyorki92 ***** válasza:

Nem tudom, mennyi igazságalapja van ezeknek a cikkeknek, bár nem lennék meglepődve, hogy ha valamilyen szinten mennének ebbe az irányba FB-ék.

Mindenesetre szerintem nem kell félni, hogy a fő funkciók fizetősek lesznek. Ők is tudják szerintem, hogy ellenkező hatást váltanának ki vele. Szerintem sokkal többet keresnek a jelenlegi reklám rendszerrel (esetleg kiegészitve micropayment opciókkal, pl a szabadon szerkeszthető felület egy tisztán kényelmi és vizuális funkció, amiért fizetnének is emberek), mintha elüldöznék a felhasználóikat, és a maradó kevést fejnék.

A kérdés amúgy megtévesztő. Ha teljesen fizetős lesz? Nem, de akkor nem csak nekem, senkinek nem fog kelleni, ott zárja be a kapuit a FB. Ha lesznek csak fizetősöknek elérhető funkciók? Amig azok a funkciók nem a fő ágba tartoznak (ismerős rendszer, szabad csoport-készités, eseményszervezés, ismerősöknek való üzenet küldés stb), addig valószinüleg használom.

2013. márc. 13. 22:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Ingyen se szívesen használom de a munkakörömbe tartozik hogy kezeljem a cég Facebook oldalát.

Viszont saját Facebookom nincs. :)

2013. márc. 13. 22:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem fognak fizetőssé tenni alapdolgokat, ezzel csak egy újabb közösségi oldalnak adnának lehetőséget, amit nyilván nem akarnak. A zsidók nem hülyék.

Viszont, ha már nem olvastad végig a cikket, akkor a válaszom a kérdésedre az, hogy egyetértek az első válaszadóval.

2013. márc. 13. 22:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Szeretnek mindent, aminek valami értelme volna, fizetőssé tenni, lásd tévék. De a Face engem csak a barátok miatt érdekel, egyébként ritkán vagyok fent.
2013. márc. 14. 12:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Kapcsolattartás nagyon jó a facebook. Eredetileg erre is lett kitalálva, az más kérdés, hogy elég sok gyökér van fent és sok halál fölösleges cucc is bekerült a rendszerbe, de ez van.

Viszont ha fizetőssé is teszik, nagy dolog, van épp elég sok ingyenes alternatíva.

(Nem, az iwiw-nél és magyar gányolt cuccoknál jobbak!)

Például a Google+, ami már mindenkinek van, aki használ Google szolgáltatást és őszintén szólva jobban megtervezett és nem csak toldozgatott rendszer. Csak hát kevesen használják még.

2013. márc. 14. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!