Hol tudok regisztrálni a windows live messenger-re?
Szóval, nem tudom, hogy ebből az msn-ből, hány fajta van. Már regizve vagyok az egyikre.
Van a windows live messenger programom, itt szoktam bejelentkezni.
Ezenkívül, ugyanavval a jelszóval és e-mail címmel az ebuddy-ba is be tudok jelentkezni.
Ugyanezt akarom megcsinálni, csak egy másik e-mail címmel akarok regisztrálni.
Nem is az a baj. Hanem akartam regizni egy már meglévő e-mail címemmel. És azt írja ki, hogy ezzel a címmel már regisztráltak. Valóban, lehet, hogy már próbáltam regisztrálni. Akkor rámentem, hogy elfelejtett jelszó, írjam be a microsoft fiókom, beírtam az e-mail-om, és ezt írja ki:
a microsoft fiók helytelen
Helló!
2013. április 8-tól megszüntetjük a jelenlegi Messenger szolgáltatást, és egyesítjük a Messenger és a Skype nagyszerű funkcióit. A Messenger megszüntetése több héten keresztül megy végbe; április 8. az első nap, amikor a szolgáltatás kérheti, hogy frissíts a Skype-ra.
Ahhoz, hogy továbbra is cseveghess messengeres ismerőseiddel, frissíts a Skype-ra, jelentkezz be egy Microsoft-fiókkal (ez a Messengerbe való bejelentkezéshez használt azonosítót jelenti), és máris láthatod ismerőseidet! Ugyanúgy cseveghetsz vagy videón beszélgethetsz velük, mint korábban, ráadásul új kapcsolattartási módokat is felfedezhetsz a mobilodra és a táblagépedre letöltött Skype-pal.
Mi történik a szolgáltatás megszüntetése után?
A Messenger Windows telepített verzióját használók nem tudnak majd bejelentkezni és csak a Skype-ra való frissítésre lesz lehetőségük. Ha megpróbálsz bejelentkezni, megjelenik egy értesítés, és ha továbblépsz, a rendszer végigvezet téged a Skype telepítéséhez szükséges lépéseken. Ezzel egy időben automatikusan el is távolítja a Messengert.
A Messenger újabb verzióiban automatikusan megjelenik a frissítési lehetőségre vonatkozó értesítés. A régebbi verziókban nem jelenik meg ez az értesítés, és manuálisan kell letöltened a Skype-ot.
A Hotmail-fiókodat is, nemsokára automatikusan az Outlook.com-ra frissítjük, de az alábbi hívatkozásra kattintva akár már ma is gyorsan frissíthetsz!
Ha szeretnéd, létrehozhatsz egy új @outlook.com-címet az itt
leírt útmutatást követve.
Ha kérdéseid vannak a frissítésről, látogass el GYIK lapunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!