Aki ért a Facebookhoz legyen szíves segítsen!?
Figyelt kérdés
Elküldtem ismerősömnek az üzenetet. Elolvasta, alá volt írva h mikor látta. Kiléptem, majd amikor visszalépek már eltűnik h mikor látta és a pipa sincs mellette. Amúgy telefonról netezik. Kitörölte az üzimet v miér van ez?2013. márc. 11. 22:12
1/6 anonim válasza:
Ki, mint a s.ggét, jó alaposan...
2/6 A kérdező kommentje:
gondoltam hogy kitörölte a mocsok!!! köszönöm szépen a segítséget! :)
2013. márc. 11. 23:18
3/6 anonim válasza:
Azért írj egy üzenetet egy ismerősödnek, akivel ki tudod próbálni, hogy valóban így van-e, de szerintem 99%.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi, de tuti h kitörli, mer csak nála csinálja ezt a Facebook. csak eddig nem értettem h miért. most legalább tudom. és belőle simán kinézem, hogy mindent töröl, nehogy "bizonyíték" maradjon... amúgy pasi az illető :)
23/N
2013. márc. 11. 23:38
5/6 A kérdező kommentje:
ki is próbáltuk az előbb és tényleg akkor van ez, ha az illető kitörli!! elmehet a sunyiba... :)
2013. márc. 11. 23:48
6/6 anonim válasza:
ráéreztem pedig nincs fészbúkom:D sejtettem,hogy valami hapsi ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!