Internetes szavazás lebonyolítására milyen lehetőségeim vannak?
Nemrég kiírtam egy alkotói pályázatot, és szeretném, ha a beérkezett pályaművekre szavazhatnának az emberek.
Ehhez keresek egy olyan felületet, lehetőséget, amihez bárki hozzáférhet és szavazhat a link birtokában.
(De olyat keresek, ahol egy személy csak egyszer szavazhat...) :)
Hello! :)
montihun: Igen, ez egy jó és alkalmazható dolog. Fantasztikus, hogy milyen sokféle lehetőség közül lehet benne választani! És a szavazáshoz, ahogy láttam, nem kell gmail-esnek lenni, ami jó... viszont nem találtam benne olyat, hogy egy személy csak egyszer tudjon szavazni... (Attól még lehet, hogy van, csak én nem találtam meg...) :D
Köszönöm a válaszodat! :)
A következő, kicsit más jellegű "projektemhez" ezt fogom használni, mert ott nem kell majd "csalástól" tartani... :) ... és ott kelleni fog a sokféle lehetőség, amit kínál.
--------
baad: Kérdésedre válaszolva: Nagyon tetszik! :)
Éppen ilyen kellett most! Egyszerű és könnyen kezelhető.
És még én is boldogultam vele, a szerény angoltudásommal... :D
Beállítottam azt is, hogy egy személy csak egyszer szavazhasson. És bár időközben megtaláltam a módját annak, hogy ezt hogyan lehet mégis kicselezni... de remélem, hogy a szavazók nem fognak erre a módszerre rájönni... :D
Köszönöm a válaszodat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!