Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internetes szavazás lebonyolít...

Blossom Bright kérdése:

Internetes szavazás lebonyolítására milyen lehetőségeim vannak?

Figyelt kérdés

Nemrég kiírtam egy alkotói pályázatot, és szeretném, ha a beérkezett pályaművekre szavazhatnának az emberek.

Ehhez keresek egy olyan felületet, lehetőséget, amihez bárki hozzáférhet és szavazhat a link birtokában.

(De olyat keresek, ahol egy személy csak egyszer szavazhat...) :)

#szavazás #internetes szavazás
2013. márc. 6. 00:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Google Docs-on van lehetőség űrlap létrehozására, elég jónak tűnik, szerintem az is benne van, hogy egy ember csak egyszer szavazhat (és remélhetőleg nem kell regisztrálnia googlera).
2013. márc. 6. 01:03
 2/3 baad ***** válasza:
Ez hogy tetszik: [link]
2013. márc. 6. 05:01
 3/3 A kérdező kommentje:

Hello! :)

montihun: Igen, ez egy jó és alkalmazható dolog. Fantasztikus, hogy milyen sokféle lehetőség közül lehet benne választani! És a szavazáshoz, ahogy láttam, nem kell gmail-esnek lenni, ami jó... viszont nem találtam benne olyat, hogy egy személy csak egyszer tudjon szavazni... (Attól még lehet, hogy van, csak én nem találtam meg...) :D

Köszönöm a válaszodat! :)

A következő, kicsit más jellegű "projektemhez" ezt fogom használni, mert ott nem kell majd "csalástól" tartani... :) ... és ott kelleni fog a sokféle lehetőség, amit kínál.

--------

baad: Kérdésedre válaszolva: Nagyon tetszik! :)

Éppen ilyen kellett most! Egyszerű és könnyen kezelhető.

És még én is boldogultam vele, a szerény angoltudásommal... :D

Beállítottam azt is, hogy egy személy csak egyszer szavazhasson. És bár időközben megtaláltam a módját annak, hogy ezt hogyan lehet mégis kicselezni... de remélem, hogy a szavazók nem fognak erre a módszerre rájönni... :D

Köszönöm a válaszodat! :)

2013. márc. 8. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!