Facebookos török vírust sikerült megkapnom. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2 napja egyik ismerősöm megjelölt egy videónál, én hülye meg rákattintottam... Utána az idővonalamra tett kb 10 bejegyzést amikben minden ismerősöm bejelölte csak úgy magától, hozzá linkelte ugyanazt a videót. Gyorsan kitöröltem az összeset, erre letiltotta a profilomat. Nagy nehezen sikerült belépnem és nézem, hogy legalább 500 török emberkét követek és a kedvenceim közé is berakott egy csomó oldalt. Nekiálltam, leiratkoztam mindenről, mindenkiről és már kezdtem örülni, ameddig másnap be nem léptem megint és láttam, hogy újból feliratkozott rengeteg emberre. Van olyan, akit már letiltottam vagy 5-ször és még mindig mutatja a bejegyzéseit a hírfolyamomban. Mindezek mellett nem tudok oldalakat like-olni, azt írja, hogy próbáljam később... Nagy idegességemben csináltam egy új profilt, belépek és mit látok? Még egy ismerőst sem jelöltem be, de már követek egy csomó törököt... Valaki tudna tanácsot adni, hogy mit csináljak? Chrome böngészőm van, próbáltam már Firefox-ban is facebookozi, de ott is ugyanaz a helyzet...2013. márc. 5. 16:26
11/13 anonim válasza:
Mi a török neved: Nyakizmán Tökül... ha ilyen videókra kattontgatsz :) :P
12/13 Lajos54 válasza:
Ügyesen vannak megírva az ilyen jellegű vírusok, ne foglalkozz azokkal akik jó tanács helyett téged hibáztatnak.
Amit eddig sikerült róla kiderítenem: keress a böngésző(id)ben egy ilyen nevű bővítményt: "The Social Networks", ha megtaláltad, töröld ki. A Facebook profilodban nézd meg a kedvelt oldalaidat, ami nem odavaló, szintén töröld. Ismerőseid közül szintén töröld azokat, akiket nem te vettél fel. A követést kapcsold ki.
Sajnos ezek a módszerek sem hoztak mindenkinél megoldást.
13/13 anonim válasza:
végig nevettem és a komikat is :)) Viszont ha belegondolok annyira nem vicces, ha velem történik. Én újra raknám a gépet, új profil és vigyázz a linkekkel. Sajna sok ilyen van, volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!