Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Animések! Rajzosok! Facebookon...

Animések! Rajzosok! Facebookon keresek valakit, de nem találom. Hogy találom meg?

Figyelt kérdés

Segítenétek?

Szóval pár éve volt egy facebookom, csak azt letörölték.

volt ott két ismerős, akivel bár személyesen nem találkoztam, nagyon szépen rajzoltak.

Az egyiknek Ichimaru Gin (Itachi) volt a neve. Ő nagyon szépen rajzolt... mindenfélét.. animéset.. 26éves volt akkor, azt hiszem. Az mondta hogy 5 éves kora óta rajzol.

A másiknak meg Mester Zoltán volt a neve... de nem találom.

Akkoriban egy izmos férfi rajz volt közelről a profilképe.

Voltak neki új rajzai meg régiek, külön albumba. Emlékszem,hogy a régibe volt egy olyan perverz is.. hogy ott spriccelt a tudjuk mi xd

Szóval hogy tudnám őket megtalálni??

Valakinek esetleg nem ismerős? Küldhettek priviben profilokat, ha gondoljátok hogy esetleg ő(k) az(ok).

Megnézem,csak felismerem :|

2013. márc. 2. 10:32
 1/3 anonim válasza:
szerintem ha belépsz a legnagyobb animés csoportba facen és ott teszed fel a kérdést, több esélyed van választ kapni! =)
2013. márc. 2. 10:38
 2/3 A kérdező kommentje:
És melyik a legnagyobb animés csoport? :/
2013. márc. 3. 11:27
 3/3 ULTRAGOKU4 válasza:
ez jó legangyobb animés csapat! XDD igen van animés csapat de magyar animés csapatra ne is számíts ugyanis csak külföldi animés csapato vannak fennt face-n! tudod itt magyarországon nem nagyon szeretik van aki anyira utálja hogy betiltaná a gyártásukat amit ugyebár már nem tehet xDD szoval ha van is ilyen magyar animés csapat hát lehet én is utána nézek de ennek esélye mindössze 15-20%
2013. márc. 9. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!