Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Egy gépről több ncore account-...

Egy gépről több ncore account-al is tölthetek le?

Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 22:53
 1/7 anonim ***** válasza:

igen

csak ne vegyék észre mert akkor repülsz

2013. márc. 1. 22:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor tesómnak nem szerzek meghívót.
2013. márc. 1. 23:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Tudsz hagyni a staffnak üzenetet, hogy 1 gépet többen használtok, több accounttal, és akkor nem dobnak ki.
2013. márc. 2. 10:04
 4/7 anonim ***** válasza:
a staff üzenet sok mindenre megoldás, de azthiszem egy azonos IPről 2 vagy több account semmiképp nem használható. gondoljatok bele, aki tényleg több accal akar csalni megúszná annyival hogy bocsi de az egész család külön accal a gépemről tölt?:D
2013. márc. 3. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:

"azthiszem egy azonos IPről 2 vagy több account semmiképp nem használható"

Haverék egy IP-ről (igaz nem 1 gép) 3 accountot használnak.

"aki tényleg több accal akar csalni "

Az nCore jelenlegi rendszerében hogyan és mit érdemes csalni?

2013. márc. 3. 20:21
 6/7 anonim válasza:

ezt amúgy tényleg nemértem, most ha lenne dupla accountom is, mi előnyöm lenne belőle ? semmi...

nekem is most úgy van, hogy régen haverommal egyszerre használtunk 1 accot, most küldtem neki meghívót, viszont van, hogy nincs ideje seedelni, így néha letölt az én accomon keresztül, leállítja, odadja nekem usb-n a dolgokat, és én átveszem a seedet, vagy fordítva, szerintem ebben semmi rossz nem lenne, felesleges korlátozás az egész.

2013. dec. 23. 21:09
 7/7 anonim válasza:

Nekem is pont ugyanez a helyzet áll fent mint az utolsó hozzászólónál, régen egy accountunk volt, most meg különváltunk, de van ez a kölcsönös megegyezés, hogy néha tölt az enyémről, én meg seedelem. Már 2 hónapja így csináljuk, eddig nem volt probléma belőle. Szerintem amúgy főleg azokat szűrik ki, akiknél az a helyzet áll fent, hogy 1 gépről két vagy több accot használnak, de semelyiket sem használják más gépen. Én pl. saját gépemen eddig csak a saját accommal léptem be.

Másik dolog meg, hogy aki csalni akar az úgyis megoldja...

2014. febr. 28. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!