Wi-fi beállítások windows 7 alatt?
Sok jó leírást találtam a neten, hogyan kell wi-fi hálózatot megbontani. (nekem valamihez egy pillanatra meg kéne bontanom a kapcsolatot, aztán gyorsan visszaállítani)
CSak hogy nekem teljesen máshogy nézek ki azok az adott menüpontok. Szóval van valaki aki tudna nekem ebben segíteni?
Ezeket a leírásokat találtam, ahol olyan menüpontok vannak amik nekem nincsenek.
Ja nekem windows 7 ultimate lett felrakva..akkor ezért :)
Arra már rájöttem, hogy wireless adaptert kéne telepítenem...segítene nekem ebben valaki, ha nogyon szépen megkérem? :D
Jajj ne végre egy válasz erre kiderül, hogy hülyeséget kérdezek? :D
Szóval arról lenne szó, hogy megszeretném szakítani a wi-fi kapcsolatot egy másodpercre, de nekem ilyen nincs itt a gépemen. Utánanéztem és valami wifi adaptert kéne telepítenem a számítógépemre ahhoz, hogy a tevékenységhez szükséges menüpontok megjelenjenek a számítógépemen.
Így már elég magyaros, vagy még finomítsak rajta? :D
Bocsi, elég hülye vagyok ezekhez, gondolom nem elég szakszerű a fogalmazásom :P
az elso linkeden az van,hogy hogy kell kapcsoloni egy halozathoz,ha mar megcsinaltad a router osszekoteset es beallitasait.az elso ket kep meg kabeles kapcsolat,a harmasik pedig mar wifi.
szerintem ott az adapter szot a wifi kartya/usb stickre ertik.ez egy egyszeru vedett halozat megosztasa.
ha megosztani szeretned es pl mint nekem (a szomszeddal fizetjuk felesbe a netet es nala van a router(nem ferek hozza es tavol van)).
van az ablakomban egy usb stick,ami veszi a szomszedtol a jelet az asztali gepre.ott letrehozhatok egy virtual wifi adaptert es azon keresztul a vevo eszkozon at tovabb osztja a netet,hogy a laptopon is jo jel legyen az egesz lakasban,ami hozzateszem nem teljesen stabil(sokszor eldobja a halozatot).ez macerasabb.
az ilyen megosztasok egyebkent csak win7-en mukodnek.
tehat az oszto gepen win7-nek kell mennie.
vagy letoltod a virtual router plus-t es ott csak par kattintas.
megszakitani pedig ugy a legegyszerubb,ha lecsatlakozol rola.
ha mondjuk jdownloader uj ip-hez akarod megszakitani,akkor abba be lehet ilyesmit allitani.de szerintem ahhoz dos-ban kell uj ip-t csinalnod minden le es visszacsatlakozaskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!