Miért nem látszik a honlapom a google keresőjébe?
Beírom a google keresőbe magát a honlap nevét és akkor sem adja ki egyik oldalon sem. Mi lehet az oka?
Metákat megadtam, kell valami más is?
<meta name="description" content="honlap_neve.hu" />
<meta name="keywords" content="honlap_neve.hu" />
Az oldaladra mutató link(ek) mellett nem árt még megadni a meta-adatok között megadni több kulcsszót, amivel esetleg kereshetnek mások, így:
<meta name="keywords" content="retro, zene, retró zene, zenekar">
Persze olyan kulcsszavakat írj, amik jellemzők a honlapodra. Nem árt, ha ezek a szavak magában az oldalban is szerepelnek.
Ezenkívül lehet a Google-ba regisztrálni is a honlapot, bár ki is írja a regisztrációs oldalon, hogy ez nem garantálja a gyors megjelenést a találatok között.
És hát néha elég sok időnek el kell telnie, mire először rátalál. Van még ezek mellett sok összetevője a dolgnak, ezekre rákereshetsz a Google-ban a "SEO" keresőszóval (kereső optimalizálás).
Kérdező vagyok, megosztom a megoldást:
Köszönöm a válaszokat, de nem kötelező oldalhivatkozás, valamint a metákhoz bármit lehet írni, de előtte a google webmaster toolal regisztrálni kell az oldalt, egy google által adott linket a gyökérbe tenni és azt a böngészőbe beírni. Így az adatok indexelésre kerülnek a googlenál és kereső meg is találja.
Amúgy ha már itt vagyok: sasgabor.hu az ominózus oldal, remélem így már hivatkozásom is lesz:) (ja és még nincs kész)
Mindezektől függetlenül köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!