Akadnak a youtube videok?!
Na már most mit jelent az akadás?
Lassan tölt, vagy lassan játszódik le?
Nem hinném hogy a vezeték hosszúsága befolyásoló tényező.
Én is 25 m es vezetéken kapom a net et, egy gyengébb gépen, és nem akadnak a videók.
Érdemes lenne megpróbálni, a vezeték kiiktatásával megpróbálni. Tudom , hogy elég macerás, de legalább meggyőződhetnél, hogy a hosszú vezeték e a hunyó.
Továbbá ajánlanám az alábbi programot, ami hatékonyan tette a dolgát a korábbi gépemen. Hasonló hibákkal küszködtem, de ez megoldotta. A pr. telepítése után csak hozzá kell adnod a Flash Playert, és elviekben már műlödik (Állítsd "Force High-ra" a Flash Playert!)
Leegyszerűsítve: Ideiglenesen letiltja azokat, a háttérben futó tevékenységeket amelyek feleslegesen terhelik a processzort. És csak az adott feladatra fókuszálnak. A te esetedben a Flash Player-t helyezik előtérbe.
Amióta ezt használom, azóta megoldható az is, hogy egy YT. zenei videót elindítok, és közben más oldalakon böngészek.
Előtte ez elképzelhetetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!