Wifi router káros a szervezetre? Többi lent.
Sőt, kevésbé káros, mint a mobil.
Egyrészt a mobilról sem tudták egyértelműen kimutatni, hogy káros, mert egyik vizsgálat erre, másik arra jutott, másrészt nem is ad le akkora teljesítményt, mint a mobil közvetlen a hívás felépítésekor. A wifi routert ráadásul nem szorítod a fejedhez, ellentétben a mobillal.
Mit gondolsz, hogy csak neked van olyan? Ha rákeresel, akkor biztos találsz még kb. 5öt a közeledben - hacsak nem a prérin laksz. Úgyhogy ígyis-úgyis le vagy fedve, csak legfeljebb a másé, meg nem veszed igénybe.
A mikrohullámú sütőnk 2,6GHz-en megy -közel akkora frekvencia mint a wifi-, ami persze 700W, és árnyékolt, de azért elgondolkodtató lehet...
Én mindenesetre letiltom, amikor nem használom (nem router, csak sima hálókártyák).
Ez nekem is probléma...de már megválaszolták.Szóval egy nagyobb bérházban bejön vagy harminc wifi, éjjel-nappal..aztán ott vannak a mobil átjátszóadók, vagy a mikrohullámú sütők... a mobiltelefonról már nem is beszélünk
ha káros lenne, nem engednék.
törődj bele.én ezt tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!