Hogy lehet eltüntetni minden nyomát a meglátogatott oldalaknak?
Ne Internet Explorert használj, és akkor megoldható. IE-vel egy kicsit munkás (egy csomó ideiglenes file-t nem hajlandó törölni, így azokat kézzel kell törölgetni a legkülönbözőbb helyekről)
(Más okból sem jó az IE. Nem értem, miért használja még egyáltalán bárki az IE-t)
A szolgáltatónál persze örökre nyoma marad, hogy ott voltál, és az nem törölhető.
"Firefox istenítői: FF-ben hogyan lehet azokat a beírt címeket törölni, amik a címsor lenyitására jönnek elő? Sehogy? IE-ben lehet ezt is..."
A Firefox még mindig jobb, mint az IE, de nem istenítem, mert hihetetlenül csigalassú és kényelmetlen. De pl. Operában mindennek a törlése egy mozdulat, és tényleg mindent töröl. Ha IE-d van, akkor ha jobban megnézed, egy csomó mindent otthagy a gépeden, egyszerű programozási hibák miatt.
Érdekes, nekem nem lassabb az IE. Sem a FF-től sem Operától. Lynxtől esetleg ;)
És egyvalamit mondj amit otthagy... Ha bekapcsolsz mindent, hogy tötöljön, akkor törli. Tényleg törli. Amit ő szedett le... De amit a rá épülő, párhuzamosan használt böngészők (pl Maxthon), azokat értelemszerűen nem. Legalábbis nálam törli. Ezekszerint nekem valami programozási hiba nélküli verzió van (IE8), mert működik és azt csinálja amit mondok neki. Persze user failure mindig volt és lesz is. Ráadásul sokkal inkább platformfüggetlen mint a javascript :D Mint a mellékelt ábra mutatja...
Persze valószinűleg jópénzért fizetett programozók sokkal hülyébbek mint a ráérős otthon tengődők. És jobban is megértik, hogy mit akartak egy-egy kódrészlettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!