Milyen Routert vegyek?
Én ezt néztem: [link]
És még annyi, hogy ebbe nem vagyok annyira otthon, most ebbe kellene majd a net kábelt beledugnom nem a mostani modembe? és akkor meg lenne osztva a net egyből ? vagy ez hogy müködik ez a dolog ?
Amikor meg lessz akkor segitünk!
mivel a router nem tartalmaz modemet igy a modem ami most van neked NEM eldobandó!
beállitását meg bizzad szakértöre!!
Meg ne vedd ezt a vackot!!!
D-link routerek eleve gyengék, ez a típus viszont konkrétan sz*r is. Ráadásul ennyiért drága. Egyik ismerősnél egy ilyen 2 naponta megdöglött, resetelni kellett, aztán újra beállítani rajta mindent, mert egy sima restart nem hozta helyre.
Ha jót akarsz magadnak, legalább TP-Link vagy Linksys-t veszel. Pl. olcsó és jó TP-Link már van 4000 körüli áron.
D-Linket ne vegyél, mert hajlamosak lefagyogatni terhelés alatt. A TP-Link gyári antennái gyengék, és nem hozzák a ráírt sebességeket.
Ezt javaslom, nagyon megbízható:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!