Ajánlanátok Ingyenes KÉP-feltöltő oldalakat aminek van uploader-jük? Imageshack-en kívül! Többi lent.
1) legyen feltöltő programja
Olyanra gondolok mint az imageshack -nek van az Imageshack uploader.
2)Lehessen animált képet is feltölteni ezért a kép kiterjedése lehetőleg legyen 10-20MB.
3)Fontos kritérium lenne ha már regisztrálok, hogy ne töröljenek képeket!
4)Lehessen korhatárosítani,
5)Lehessen albumba rendezni.
6)Adjon kisképet (kisképes linket) a fórumokhoz
7) Lehessen indexelni (elnevezni) a képet, ez kiindulási alap az albumba rendezésnél.
lehetőleg a weboldalon a képek kezelése legyen egyszerű , nem mint az imageshack -nál, hogy fél nap míg kitörlök név szerint 500 képet.
Ha tudtok hasonlót kérlek írjátok le még ha ezekből 1-2 nem is igaz rá! (lehetőleg az album,feltöltő progiés a fórumlink maradjon)
válaszokat előre köszönöm!
Első válaszoló :
Ne mond meg mit fogok mondani!!!
Mint írtam:
"Ha tudtok hasonlót kérlek írjátok le még ha ezekből 1-2 nem is igaz rá! "
Második válaszoló:
Legyen feltöltő programja ez pl. igaz az ingyenes imageshack -ra sőt ingyenesen régen még animációt is lehetett feltölteni most már nem.
Animáltat fel lehet pl.: ushareimg.com -ra és elég nagy méretben csak épp nem lehet rendezni a képeket.
korhatárosítani, lehet pl a [link] -n.
szóval ezek nem fizetősek mégis lehet!
Várom a különböző oldalak előnyeit mert eddig egyet sem írtatok
(nem kötelező írni de akkor Ne írj)!
kedves 80%
Ezzel mire utalsz?
Feltettem egy kérdést képfeltöltő oldalakról.
Érthetően leírtam mit szeretnék.Azt is ha ezekből 1-2 nem is igaz rá akkor is.
Erre ideírsz aminek semmi köze a kérdéshez ("ajánlanátok") és pofátlankodsz! Esetleg gondod van a szövegértéssel?!
Ezek után olyan válaszokat várok (nem elvárok mielőtt belémkötnél) ,akik a szépen megfogalmazott , jól körülírt kérdésemre, tudnak válaszolni, ajánlani hasonló oldalakat!
Ezeket szépen megköszönöm!
Az 1) es pont kivételével (fájlfeltöltő program) rátaláltam és ingyenes ( [link] )
Ha valaki tud mégis feltöltő programot amivel tudok ide is azt megköszönöm!
A File & image uploader-t próbáltam. egészen jó program, rengeteg feltöltőoldallal (pont ez nincs benne) rendelkezik!
Korhatárosítást nem tudja, a többi viszont megoldható:
Google+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!