Seba 14 uTorrent Modot tiltják a nagyobb torrentek?
Figyelt kérdés
Pl. nCore-on , tegyük fel a 2x vagy 4x-es fake up-ot?#seba
2013. febr. 27. 14:51
1/8 Komplikato válasza:
Remélhetőleg igen és örök BAN jár érte.
2/8 A kérdező kommentje:
És van hely ahol nem tiltják?
2013. febr. 27. 14:56
3/8 anonim válasza:
Az nCore nem torrent, hanem tracker. Hogy akarsz módolgatni, ha még a fogalmakkal sem vagy tisztában?
4/8 anonim válasza:
Ha már kalózkodsz, akkor legalább azt csináld tisztességgel!
5/8 anonim válasza:
#4: gyönyörű mondat! Mint a Karib tenger kalózaiban, amikor ellopnak valami a hajóról. "KALÓZOK!" :D
6/8 A kérdező kommentje:
Mi számít tisztességesnek?:D
2013. febr. 27. 15:58
7/8 anonim válasza:
Az amit a te is elvársz, ha megcserélődnek a szerepek.
8/8 anonim válasza:
A torrent-ezés az adok-kapok elven működik, s ha mindenki így gondolkodik, hogy nem akar feltölteni, akkor idővel senki nem tud letölteni - Te sem. Erre gondoltam... Amit Te letöltesz, az azért lehetséges, mert mások tisztességgel feltöltöttek.
Vazeratti:
Ne legyünk szentek. Minden adathordozóra rápakolták a nem kevés jogdíjakat, úgyhogy nem vagyok kalóz, ugyanis ezek megvásárlásával kifizettem a jogdíjat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!