Hol találok ilyen képszerkesztőt?
Ingyenes - Gimp
Fizetős - Photoshop, Fireworks
Lehet, hogy találni kevesebb tudású programot is mint a Gimp, de később nagy valószínűséggel merülnek fel újabb igények és akkor már nem kell újabb program használatát megtanulni. Első ránézésre, sőt másodikra is bonyolultnak tűnik, de érdemes foglalkozni vele. Gyakorlással nagyon sok mindenre lehet használni, Photoshop szintű program és ingyenes.
2-esnek:
Ilyen esetben azért szoktam én is a legegyszerűbb - PAINT - editort ajánlani, mert kétlem hogy a közeljövőben bármi bonyolultabb "megmozdulást" tervezne egy grafikai szerkesztővel az, akinek egy ilyen egyszerű művelethez is segítség kell. Szerintem egy Photoshop crackelése is bonyolult, nem kevésbé a használata. Tehát ne variáljuk feleslegesen. Paint...
#3-as #4-es válaszoló honnan tudjátok, hogy csak két képet szeretne összevágni?
Ha tényleg így van akkor nektek van igazatok.
Én sem tudom mire gondolt a kérdező. Azonban ha a két képet is ő szeretné elkészíteni és nem csak kivágás kell hozzá akkor a Paint már nagyon kevés hozzá. Ha a képet módosítani szeretné akkor szintén kevés a Paint hozzá.
A Gimp-et azért ajánlottam (és nem a Photoshopot) mert alap dolgokra is használható, de ha komolyabbat szeretne akkor már nem lesz ismeretlen a kezelőfelülete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!