Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mér nem nyitja meg az ímélem...

Mér nem nyitja meg az ímélem a Gémélem?

Figyelt kérdés
Az asztali gépemen nem működik a dolog, a fiókomba be tudok lépni, ott vigyorognak az új üzenetek, de hiába kattintgatok, nem nyitja meg egyiket sem. A régieket sem. Írni sem tudok e-mail-t... Eddig működött, semmi problémám nem volt vele. Pár napja csinálja ezt. Jaja okostelefonnal minden működik, ugyanazon az e-mail címen, írok, olvasok, tökéletes. Az asztali gépen a Firefox böngészőmet most frissítettem a legújabb verzióra, vírust is irtottam, nem piszkáltam a G-mail beállításait sem. Mi a fene lehet??
2013. febr. 25. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Próbáld egy másik böngészővel...
2013. febr. 25. 17:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Biztonsági beállításoknál nincs letiltva a felugró ablakok megnyitása? Nem ismerem a g-mail működését, de ami webes levelezőket használok, van amelyik új vagy felugró ablakokban nyitogat mindent.
2013. febr. 25. 17:56
 3/6 A kérdező kommentje:

Jut eszembe mostanában hibaüzeneteket írogat az XP. Vagy a böngésző?? Talán köze lehet ehhez:

Java script

Error:

Document domain is null.

2013. febr. 25. 18:16
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves Fehersrac köszi az ötletet megoldódott! Feltettem a Firefox helyett egy Google Chrome-ot, és most már mindent megnyit, sokkal de sokkal gyorsabb a böngészés, mindent tudtam importálni. A Firefox nem nyitott meg fotókat, akadozva mentek a videók, és most minden egy csapásra qrva jó lett!!! Huhhhhh.

Köszi!

2013. febr. 25. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Firefox is jó lesz, ha lecseréled az Adobe Flash Playert.

Firefox-szal letöltöd innen az Asztalra: [link]

Töröld a régit a Vezérlőpultból.

Bezárod a böngészőt.

Telepited az új Flash Playert.

Google Chrome azért jó, mert abban gyárilag benne van a Flash Player és automatikusan frissül.

2013. febr. 25. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Javát is cseréd le erre:

www.java.com/en/download/index.jsp

2013. febr. 25. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!