Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám én is felrakni...

Hogyan tudnám én is felrakni az internetre a prezentációimat, fogalmazásaimat, jegyzeteimet? (Google Docs-ra gondolok, azt hiszem)

Figyelt kérdés

Mivel iskolához csinálom ezeket az írások, ezért másnak is szüksége lehet rá, és gondoltam felrakom, hogy másnak ne kelljen vele annyit szenvedni, csak egy kicsit átírja... szóval arra a feltöltésre gondolok, amikor pl. én keresek valami fogalmazást, és azt nekem word-be vagy más formátumban (nem megnyitja) hanem letölti gépre. Remélem, értitek... vagy én ilyet nem tudok csinálni?

Előre is köszönöm :)

2013. febr. 24. 20:09
 1/6 anti paladin ***** válasza:

Sztem neked a Google Drive-ra van szükséged. 5 giga ingyen tárhely amit a google email fiókodhoz kapsz.

Csak feltöltöd az adatokat, utána kapsz hozzá egy linket amin keresztül bárki le tudja tölteni a doksit akinek megadod.

2013. febr. 24. 20:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Le is töltöttem ezt a Drive-ot, és helyeztem is abba a mappába pár dolgot, de akkor ez most fent van a neten? Mert az ikon bal alsó sarkában megjelenik egy zöld pipa, de nem kaptam linket :S
2013. febr. 24. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Letölteni?

Minek, felmész a gmailra- cisnálsz egy akkutot, átmégy a drive felületre és bejelentkezel. Amit ide felteszel és nyiévánosan megosztasz, az fent van az internetem.

2013. febr. 24. 20:40
 4/6 anti paladin ***** válasza:
100%
Azt passzolom, egy az egyben kihagytam azt a letöltős marhaságot, nincs rá szükség.
2013. febr. 24. 22:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mostmár sikerült :)
2013. febr. 25. 17:17
 6/6 anonim válasza:
Több olyan oldal létezik a neten, ahol meg tudod osztani az anyagaidat, hazai oldal pl: a www.docugate.eu, külföldi oldal pl: www.scribd.com. Regisztrálsz, feltöltesz és mások, ha nekik megfelel az anyagod, akkor letölthetik
2013. ápr. 11. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!