A Képtelenség.hu oldalon semmit nem tudok megnyitni már hetek óta. Azt írja a chrome nem találja a webhelyet. A böngészési előzményeket már töröltem. Minden más oldalt megnyit. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hoppá! A Google Chrome nem tudott csatlakozni a www.keptelenseg.hu webhelyhez
Javaslatok:
Hozzáférés a www.keptelenseg.hu/keptelenseg/kepes-poszt-70431 gyorsítótárban tárolt másolatához
Próbálja meg az újratöltést: www.keptelenseg.hu/keptelenseg/kepes-poszt-70431
Google keresés:
2013. febr. 23. 17:31
1/3 anonim válasza:
ideiglenesen! kapcsold ki előbb a Tűzfal védelmét és úgy próbáld (ha bejön a Tűzfalon van tiltva), ha így sem töltődik be, tiltsd le a vírusvédelmet és próbáld meg újból az oldalt betölteni. Ha sikerül a vírusvédelmi szoftver blokkolta, ekkor ezt a web-helyet tedd a kivételek közé, és próbáld újból.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot. Megpróbáltam. Egyenként kikapcsoltam őket egy videót lejátszott a többit már nem ugyanaz a tünet.
2013. febr. 23. 19:52
3/3 anonim válasza:
chromeban írd be a címsorba:
chrome://net-internals/#tests
majd tedd be oda a [link] és Start tests. mit ir?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!